Νέα

Αντικατάσταση: Σφράγισε το σπίτι σου & άνοιξε την πόρτα στην οικονομία

σπίτι, οικονομία

Ένας από τους κύριους υπεύθυνους για την απώλεια ενέργειας στα σπίτια είναι τα παλιά κουφώματα. Τα παλιά παράθυρα και οι πόρτες είναι οι κύριες πηγές που ευθύνονται για την απώλεια θερμότητας κατά τη χειμερινή περίοδο και την απώλεια ψύξης κατά την καλοκαιρινή, που σύμφωνα με μελέτες μπορεί να φτάσει το 35%*.

Οι απώλειες αυτές μπορούν να περιοριστούν και να εξοικονομηθούν πολλά χρήματα από τον οικιακό προϋπολογισμό, με την αντι- κατάσταση των παλιών κουφωμάτων με νέας τεχνολογίας Συστήματα Αλουμινίου EUROPA. Τα συστήματα αυτά είναι ειδικά σχεδι- ασμένα και εξειδικευμένα για αντικαταστάσεις, με ειδικά προφίλ που έρχονται να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες όσον αφορά στην τοποθέτηση, τόσο των τζαμιών και των ρολών, όσο και στην κάλυψη των παλαιών κουφωμάτων (ιδιαίτερα των ξύλινων).

Παράλληλα, τα Συστήματα Αλουμινίου EUROPA πληρούν τις απαιτήσεις του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ), αναβαθμίζουν την ενεργειακή κλάση του χώρου και έχουν ισχυρές θερμομονωτικές ιδιότητες, ενώ μπορούν να εντα- χθούν στο επιδοτούμενο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» του ΥΠΕΚΑ.

Η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων, με Συστήματα Αλουμινίου EUROPA, εκτός από τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέρει σε κάθε σπίτι:

  • Μεγαλύτερη ασφάλεια
  • Ηχομόνωση
  • Λειτουργικότητα
  • Μεγάλη ανθεκτικότητα
  • Ελάχιστη συντήρηση κουφωμάτων
  • Βελτίωση ποιότητας διαμονής
  • Υψηλή αισθητική

Το δίκτυο εμπόρων και κατασκευαστών που χρησιμοποιούν Συστήματα Αλουμινίου EUROPA είναι πάντα στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την ιδανική λύση για κάθε ανάγκη σας!

Αναζητήστε για την ενημέρωση σας τα σημεία ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ EUROPA , τα EUROPA CLUB και τους αποκλειστικούς πιστο- ποιημένους συνεργάτες και δείτε περισσότερα για τα Συστήματα Αλουμινίου EUROPA και τις εφαρμογές τους στο www.profil.gr.